Stela Series 2 ( 22-23 shkurt 2020 )

 

Gladiator Albania ne bashkepunim me Arena Boxing Promotion, mbeshtetur nga Unioni I Boksit Shqiptar prezanton per ju eventin e pare per vitin 2020. “Stela Boxing Series 2” (International Meeting) vjen per ju me date 22-23 shkurt tek Te Stela Resort. Dy nete plot ndeshje profesioniste dhe amatore me pjesmarrje masive nderkombetare me shtetit si : Shqiperia, Greqia, Turqia, Rusia, Ukraina, Moldavia, Izraeli, Rumania etj. . . . . #staytuned #boxing #albania #fights #comingsoon #event #proboxing #amateur #show #russia #greece #turkey #moldavia #ukraine #israel #romania

100% 1 Rates

Shikime: 2093

Publikuar: 2 vjet para